nieuwsbrief
Op de hoogte blijven? Als aller eerste het chef’s menu in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
(biologisch donker of licht van Carl Siegert) geserveerd met een salade van het seizoen
Twee kroketten met mosterd
Twee kaaskroketten met mosterdmayonaise
Rucola, crispy Reypenaer, fenegriek mayonaise en gemarineerde tomaat
Crispy cornflakes kip, kaas, tomaat, salade en kerriemayonaise
Drie vrije uitloopeieren met ham/spek/boerenkaas
Drie vrije uitloopeieren met gerookte rosbief, tomaat, Reypenaer en groene kruiden
(biologisch donker of licht van Carl Siegert) geserveerd met salade van het seizoen
geserveerd met biologisch brood en boter
Briochebol, tomaat, cheddar spread, smokey uiensaus, sla en friet € 11
geserveerd met biologisch breekbrood en boter (klein 9.5 / groot 13.5)
Voor bij de thee/koffie
Op de hoogte blijven? Als aller eerste het chef’s menu in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!