over ons

BIJ PLEIN 7 VOELT IEDEREEN ZICH THUIS!

Bij Grand Café Plein 7 kan iedereen de hele dag door terecht om elkaar te ontmoeten in een gezellige en ongedwongen sfeerOf het nu is voor een kop koffie en de krant, een goed glas wijn, een snelle of uitgebreide lunch, vergadering, feestje, of een á la carte diner.

high TEA & high wine
STREEK &
SEIZOENS PRODUCTEN
UNIEKE LOCATIE IN HISTORISCH WOERDEN
GENIETEN VOOR
IEDEREEN
gezellige en
ongedwongen sfeer
feesten, zaalverhuur
partijen, en vergaderen!
gedreven door passie

Iedere dag zet ons enthousiaste team zich 100% in om onze gasten te verrassen met lekker eten & drinken. Onze keukenbrigade bereidt voor u de heerlijkste gerechten met verse seizoens- en streekproducten. En dat voor een eerlijke prijs.


Aan de kleine gasten wordt ook gedacht. Niet alleen met speciale kindergerechten, maar ook natuurlijk met genoeg om te spelen…

prachtige locatie

Wij ontvangen u graag in ons mooie monumentale pand aan het Kerkplein, dat in 2015 volledig is gerenoveerd. Plein 7 bevindt zich in het levendige centrum van Woerden, midden in de hoofdstad van het Groene Hart.

Op de begane grond bevindt zich het grand café. Op de 1e verdieping beschikken wij ook over 3 unieke en prachtige zalen geschikt voor vergaderingen, recepties, feesten en privé diners.

  In de zomer kunt u ook genieten op ons gezellige terras.

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Als aller eerste het chef’s menu in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

© 2020 - plein7woerden.nl Ontwerp & Realisatie: Bart Oosterveer

Lieve gasten,

We zijn blij dat we jullie weer in ons Grand Café, op ons terras en in onze zalen mogen ontvangen. Natuurlijk volgen wij alle richtlijnen van overheid en RIVM strikt op. Ook de inrichting hebben wij hier volledig op aangepast. We verzoeken jullie de algemene richtlijnen ook te volgen en thuis te blijven bij verkoudheids- of griepklachten.

Reserveren
Voorlopig hebben we iets minder zitplekken dus reserveer alvast een tafeltje! Klik hier om een tafeltje te reserveren.

Reserveren voor ons terras is niet nodig.

Privé diner
Liever in een aparte ruimte dineren? Onze sfeervolle ruimtes zijn uitermate geschikt voor een gezellig privé diner.

Vergaderen en overige bijeenkomsten
Ook in onze zalen mogen we weer maximaal 30 personen per zaal ontvangen. Vragen of reserveren? Neem dan contact met ons op via 0348-508912 of [email protected].gelijk!

Graag tot ziens!

Liefs,
Team Plein 7