over ons

BIJ PLEIN 7 VOELT IEDEREEN ZICH THUIS!

Bij Grand Café Plein 7 kan iedereen de hele dag door terecht om elkaar te ontmoeten in een gezellige en ongedwongen sfeerOf het nu is voor een kop koffie en de krant, een goed glas wijn, een snelle of uitgebreide lunch, vergadering, feestje, of een á la carte diner.

high TEA & high wine
STREEK &
SEIZOENS PRODUCTEN
UNIEKE LOCATIE IN HISTORISCH WOERDEN
GENIETEN VOOR
IEDEREEN
gezellige en
ongedwongen sfeer
feesten, zaalverhuur
partijen, en vergaderen!
gedreven door passie

Iedere dag zet ons enthousiaste team zich 100% in om onze gasten te verrassen met lekker eten & drinken. Onze keukenbrigade bereidt voor u de heerlijkste gerechten met verse seizoens- en streekproducten. En dat voor een eerlijke prijs.


Aan de kleine gasten wordt ook gedacht. Niet alleen met speciale kindergerechten, maar ook natuurlijk met genoeg om te spelen…

prachtige locatie

Wij ontvangen u graag in ons mooie monumentale pand aan het Kerkplein, dat in 2015 volledig is gerenoveerd. Plein 7 bevindt zich in het levendige centrum van Woerden, midden in de hoofdstad van het Groene Hart.

Op de begane grond bevindt zich het grand café. Op de 1e verdieping beschikken wij ook over 3 unieke en prachtige zalen geschikt voor vergaderingen, recepties, feesten en privé diners.

  In de zomer kunt u ook genieten op ons gezellige terras.

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Als aller eerste het chef’s menu in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

© 2020 - plein7woerden.nl Ontwerp & Realisatie: Bart Oosterveer

plein 7 voor thuis

Lieve gasten,

Ook bij ons zij de deuren, zo lang het nodig is, helaas weer gesloten. De gezondheid van onze gasten en personeel staat voorop.

Het afhalen en laten bezorgen van onze heerlijke gerechten is wel mogelijk! Bestellen kan van woensdag t/m zaterdag tussen 12.00 uur en 18.30 uur en contactloos afhalen of laten bezorgen kan tussen 17.00 uur en 20.00 uur.

Bestel via 0348-508912 of [email protected]

(telefonisch zijn wij van woensdag tot en met zaterdag tussen 12.00 uur en 20.00 uur bereikbaar). Liever bestellen via WhatsApp? Stuur ons dan een berichtje via 06-1398 2067.

We zien jullie bestellingen graag tegemoet, in deze tijd kunnen wij uw steun natuurlijk goed gebruiken.

We hopen jullie zo snel mogelijk weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Liefs, team Plein 7

 

O ja, u kunt ons ook helpen door alvast een cadeaubon te kopen. Ook deze zijn te bestellen en af te halen tussen 12.00 uur en 20.00 uur.