over ons

BIJ PLEIN 7 VOELT IEDEREEN ZICH THUIS!

Bij Grand Café Plein 7 kan iedereen de hele dag door terecht om elkaar te ontmoeten in een gezellige en ongedwongen sfeerOf het nu is voor een kop koffie en de krant, een goed glas wijn, een snelle of uitgebreide lunch, vergadering, feestje, of een á la carte diner.

high TEA & high wine
STREEK &
SEIZOENS PRODUCTEN
UNIEKE LOCATIE IN HISTORISCH WOERDEN
GENIETEN VOOR
IEDEREEN
gezellige en
ongedwongen sfeer
feesten, zaalverhuur
partijen, en vergaderen!
gedreven door passie

Iedere dag zet ons enthousiaste team zich 100% in om onze gasten te verrassen met lekker eten & drinken. Onze keukenbrigade bereidt voor u de heerlijkste gerechten met verse seizoens- en streekproducten. En dat voor een eerlijke prijs.

Aan de kleine gasten wordt ook gedacht. Niet alleen met speciale kindergerechten, maar ook natuurlijk met genoeg om te spelen…

prachtige locatie

Wij ontvangen u graag in ons mooie monumentale pand aan het Kerkplein, dat in 2015 volledig is gerenoveerd. Plein 7 bevindt zich in het levendige centrum van Woerden, midden in de hoofdstad van het Groene Hart.

Op de begane grond bevindt zich het grand café. Op de 1e verdieping beschikken wij ook over 3 unieke en prachtige zalen geschikt voor vergaderingen, recepties, feesten en privé diners.

In de zomer kunt u ook genieten op ons gezellige terras.

VAKANTIE

 

Vanaf 25 juli zijn we een weekje gesloten. Vanaf dinsdag 2 augustus staan we weer voor jullie klaar. Heel graag tot dan.

Fijne vakantie!