IETS VIEREN bij plein 7

Ons prachtige historische gebouw beschikt over vier verschillende sfeervolle ruimtes die voorzien zijn van alle gemakken. Of u nu op zoek bent naar een geschikte locatie voor een gezellige borrel, een privé diner of een spetterend feest wilt geven. Onze ruimtes lenen zich uitstekend voor al uw feestelijke gelegenheden tot wel 300 personen. Centraal in Nederland, midden in het gezellige centrum van Woerden, perfect bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De ruimtes zijn goed met elkaar te combineren of kunnen juist los van elkaar gebruikt worden en hebben veel invallend daglicht. Vanuit ons Grand Café verzorgen we graag huisgemaakte hapjes of een uitgebreid diner. We maken graag arrangementen op maat.

Lekker eten en drinken

Onze eigen keukenbrigade verzorgt met verse biologische streekproducten geheel naar wens uw lunch en tussendoortjes. Ook een zakelijk diner (à la carte, keuzemenu of een walking dinner) behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen en programma serveren we uw lunch of diner in de vergaderruimte of in informele sfeer in ons Grand Café.

AFSCHEID NEMEN

Afscheid nemen van een dierbare is het moeilijkste wat er is. We dragen graag bij aan een mooi en persoonlijk afscheid. De mogelijkheden zijn zeer divers, van een condoleancebijeenkomst tot een informeel samenzijn met een hapje en drankje. We denken graag met u mee.

PRACHTIG TUINTERRAS

Tegenover ons pand, tussen de Petruskerk en het stadsmuseum, ligt ons bijzonder sfeervolle tuinterras. Midden in het centrum en toch een oase van rust. Een heerlijk ruime plek met veel groen die bijzonder geschikt is voor een gezellige borrel, een uitgebreide barbecue of bijvoorbeeld een walking dinner op een warme zomeravond.

VAKANTIE

 

Vanaf 25 juli zijn we een weekje gesloten. Vanaf dinsdag 2 augustus staan we weer voor jullie klaar. Heel graag tot dan.

Fijne vakantie!