nieuwsbrief
Op de hoogte blijven? Als aller eerste het chef’s menu in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Rucola | pittenmix | sjalotjes | olijf | krokante oude Rotterdamse kaas | mosterdmayonaise
Gemarineerde paksoi | pittige tauge | cashewnoten | 5 spices mayonaise
Mousse van geitenkaas | geroosterde paprika | krokante tuinbonen
Ingelegd in zuur | tomaten-koriandersalsa | frisée | sesamkletskop
Zongedroogde tomaat | zwarte olijven | zoet zure courgette | pistache kruimel
Wisselend, vraag er naar of zie het krijtbord.
Zie de salades op de lunchkaart. Geserveerd met biologisch brood en boter (klein € 11 / groot € 15)
Verse vis van het seizoen met wisselend bijpassend garnituur
Haricots verts | geroosterde zoete aardappel | rode portsaus | knolselderijcrème
Groene kruidensaus | groenten van het seizoen | doperwten cress | parmenzaankoekje
Met ras el hanout kruidenkorst | pappardelle | spinazie | gerookte knoflooksaus
Geroosterde paprikasaus | duchesse aardappel | geroosterde bloemkool | amandel
Huisgemaakte pindasaus | cassave kroepoek | gebakken uitjes | ei | atjar
Brioche bol | sla | tomatensalsa | augurk | bacon | cheddar | Plein 7 dip
Camembert | koolrabi | bimi | tomaat | acetto balsamico stroop
Een 3-gangen proeverij van de Chef met diverse vis | vlees | vegetarische gerechtjes om te delen. Per tafel te bestellen.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
Hazelnootrotsjes | ruby chocolademousse | frambozenijs
Mascarpone vanillecrème | hazelnoot praliné ijs
Roodfruitgel | limoen sorbetijs
Keuze uit koffie of thee met diverse zoetigheden uit eigen keuken
Selectie van mooie Nederlandse kazen. Vijgenbrood | noten | appelstroop
Vanille-ijs | slagroom | smarties
Op de hoogte blijven? Als aller eerste het chef’s menu in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!