Rucola | krokante Reypenaer | olijf | geroosterde paprika | gepekelde sjalotten | pestomayonaise
Huisgemaakte marinade | beukenzwam | truffel kroepoek | dressing van zongedroogde tomaat
Yuzu | zeekraalmayonaise | waterkers | paprikapoffertjes | crumble van zwarte olijven
Krokant van zeewier | espuma van Japanse rijstwijn | gel van sojasaus | edamame
Wortelwrap | meringue van kropsla | kerrie-gembermayonaise | frisée
Wisselend, vraag er naar of zie het krijtbord.
Zie de salades op de lunchkaart. Geserveerd met biologisch brood en boter (klein € 11,5 / groot € 15,5)
Verse vis van het seizoen met wisselend bijpassend garnituur
Aardappel pecorino taartje | haricots verts | aubergine compote | geroosterde paprikasaus
Geroosterde feta | stroop van vijgen azijn | amandel | dressing van zongedroogde tomaat
Groenten curry | gele rijst
Groenten curry | gele rijst
Noodles | paksoi | taugé | sesam | vis currysaus
Huisgemaakte pindasaus | cassave kroepoek | gebakken uitjes | ei | atjar
Brioche bol | sla | tomatensalsa | augurk | bacon | cheddar | huisgemaakte heksenkaas
Burger van avocado en edamame | gigabol | sla | tomatensalsa | augurk | vegan cheddar | hummus
Een 3-gangen proeverij van de Chef met diverse vis | vlees | vegetarische gerechtjes om te delen. Per tafel te bestellen.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
Frambozen kletskop | gemarineerde framboos | cookie dough ijs
Chocolade-kokos truffel | witte chocolade ijs
Gemarineerde aardbeien | vanille crème | limoenijs
Keuze uit koffie of thee met diverse zoetigheden uit eigen keuken
Selectie van mooie Nederlandse kazen | vijgenbrood | noten | appelstroop
Vanille-ijs | slagroom | smarties
Vanaf 25 juli zijn we een weekje gesloten. Vanaf dinsdag 2 augustus staan we weer voor jullie klaar. Heel graag tot dan.
Fijne vakantie!