Rucola | kappertjes | olijf | krokante tuinbonen | Oude Gracht kaas | eekhoorntjesbrood mayonaise
Gerookte paddenstoelen | appelcompote | truffeldressing
Pompoen panna cotta| roseval chips | kruidensla
Ingelegd in rode biet | chioggia biet | bieten kaviaar | bietengel
Groentespread | Amsterdamse ui | cornichons | noten | kerriemayonaise
Wisselend, vraag er naar of zie het krijtbord.
Zie de salades op de lunchkaart. Geserveerd met biologisch brood en boter (klein € 11,5 / groot € 15,5)
Verse vis van het seizoen met wisselend bijpassend garnituur
Crème van paarse zoete aardappel | vergeten groenten | truffeljus
Ricotta | spinazie | tomaten saus | groenten van het seizoen | Reypenaer kaas
Pastinaak | geroosterde aardappel | stoofpeer
Zwarte tagliatelle | zongedroogde tomaten | limoensaus
Zwarte tagliatelle | zongedroogde tomaten | limoensaus
Huisgemaakte pindasaus | cassave kroepoek | gebakken uitjes | ei | atjar
Brioche bol | sla | tomatensalsa | augurk | bacon | cheddar | huisgemaakte heksenkaas
Burger van avocado en edamame | gigabol | sla | tomatensalsa | augurk |vegan cheddar | hummus
Een 3-gangen proeverij van de Chef met diverse vis | vlees | vegetarische gerechtjes om te delen. Per tafel te bestellen.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
Meringue schotsen| stoofperenijs
Witte chocolademousse | melkchocolade parfait
Huisgemaakte marshmallow| kaneelijs
Keuze uit koffie of thee met diverse zoetigheden uit eigen keuken
Selectie van mooie Nederlandse kazen. Vijgenbrood | noten | appelstroop
Vanille-ijs | slagroom | smarties