Bruiloft

Wanneer jullie op zoek zijn naar een bijzonder sfeervolle locatie midden in het historische centrum van Woerden dan zijn jullie bij Plein 7 aan het juiste adres! Alles op één plek maar wel in verschillende gezellig ingerichte ruimtes? Binnen of buiten? Klein of groot gezelschap? Plein 7 heeft diverse ruimtes beschikbaar voor jullie ceremonie, borrel, receptie, diner en/of het trouwfeest.

HISTORISCH WOERDEN

Unieke locatie midden in het historische centrum van Woerden. Woerden heeft een centrale ligging; midden in Nederland en in het prachtige Groene Hart. Plein 7 heeft een perfecte ligging met goede bereikbaarheid zowel met het openbaar vervoer als met de auto. 

KARAKTERISTIEK PAND

Plein 7 is gevestigd in een prachtig pand aan het Kerkplein. In de sfeervolle zalen en gezellige intieme kerktuin is ruimte tot wel 300 gasten. Door de verschillende ruimtes zowel binnen als buiten kan jullie bruiloft bij Plein 7 van A tot Z worden verzorgd.

VERS UIT EIGEN STREEK

Onze keukenbrigade werkt het liefst met producten uit onze eigen streek, daarnaast maken ze zo veel mogelijk gebruik van de lekkerste verse & veelal biologische seizoensproducten. We stellen graag een menu samen wat helemaal aan jullie wensen voldoend.

OVERIGE MOGELIJKHEDEN

klaar voor jullie droombruiloft?

Neem contact met ons op of laat jullie gegevens achter, we bespreken graag jullie wensen

© 2020 - plein7woerden.nl Ontwerp & Realisatie: Bart Oosterveer

plein 7 voor thuis

Lieve gasten,

Ook bij ons zij de deuren, zo lang het nodig is, helaas weer gesloten. De gezondheid van onze gasten en personeel staat voorop.

Het afhalen en laten bezorgen van onze heerlijke gerechten is wel mogelijk! Bestellen kan van woensdag t/m zaterdag tussen 12.00 uur en 18.30 uur en contactloos afhalen of laten bezorgen kan tussen 17.00 uur en 20.00 uur.

Bestel via 0348-508912 of [email protected]

(telefonisch zijn wij van woensdag tot en met zaterdag tussen 12.00 uur en 20.00 uur bereikbaar). Liever bestellen via WhatsApp? Stuur ons dan een berichtje via 06-1398 2067.

We zien jullie bestellingen graag tegemoet, in deze tijd kunnen wij uw steun natuurlijk goed gebruiken.

We hopen jullie zo snel mogelijk weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Liefs, team Plein 7

 

O ja, u kunt ons ook helpen door alvast een cadeaubon te kopen. Ook deze zijn te bestellen en af te halen tussen 12.00 uur en 20.00 uur.