TROUWEN

Wanneer jullie op zoek zijn naar een bijzonder sfeervolle locatie midden in het historische centrum van Woerden dan zijn jullie bij Plein 7 aan het juiste adres! Alles op één plek maar wel in verschillende gezellig ingerichte ruimtes? Binnen of buiten? Klein of groot gezelschap? Plein 7 heeft diverse ruimtes beschikbaar voor jullie ceremonie, borrel, receptie, diner en/of het trouwfeest.

HISTORISCH WOERDEN

Unieke locatie midden in het historische centrum van Woerden. Woerden heeft een centrale ligging; midden in Nederland en in het prachtige Groene Hart. Plein 7 heeft een perfecte ligging met goede bereikbaarheid zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

KARAKTERISTIEK PAND

Plein 7 is gevestigd in een prachtig pand aan het Kerkplein. In de sfeervolle zalen en gezellige intieme kerktuin is ruimte tot wel 300 gasten. Door de verschillende ruimtes zowel binnen als buiten kan jullie bruiloft bij Plein 7 van A tot Z worden verzorgd.

VERS UIT EIGEN STREEK

Onze keukenbrigade werkt het liefst met producten uit onze eigen streek, daarnaast maken ze zo veel mogelijk gebruik van de lekkerste verse & veelal biologische seizoensproducten. We stellen graag een menu samen wat helemaal aan jullie wensen voldoend.

OVERIGE MOGELIJKHEDEN

klaar voor jullie droombruiloft?

Neem contact met ons op of laat jullie gegevens achter, we bespreken graag jullie wensen

VAKANTIE

 

Vanaf 25 juli zijn we een weekje gesloten. Vanaf dinsdag 2 augustus staan we weer voor jullie klaar. Heel graag tot dan.

Fijne vakantie!