IMPRESSIE

“We hebben het ontzettend naar ons zin gehad bij Plein 7. Jullie collega’s hebben ons die dag goed geholpen en met ons meegedacht, complimenten daarvoor!”
“Ik heb alleen maar lovende woorden vernomen van de familie. Dus ik kan alleen maar zeggen dat het prima is verlopen. Nogmaals bedankt voor de goede service!”
“Wij willen jullie nogmaals bedanken voor een top feest! Wij hebben enorm genoten en zijn zeer tevreden.”
“We hebben een hele fijne avond gehad. De ambiance was goed en er waren veel complimenten over het diner. Helemaal geslaagd dus!”
“We hebben genoten en een fantastische dag gehad. Een beter begin van onze dag, met de lunch bij jullie, hadden we niet kunnen bedenken."
"Wat was het goed verzorgd, top geregeld en een super ontvangst. Het was echt te gek. Ontzettend bedankt voor de goede zorgen en heerlijk verzorgde lunch.”
Previous
Next

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Als aller eerste het chef’s menu in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

© 2020 - plein7woerden.nl Ontwerp & Realisatie: Bart Oosterveer

plein 7 voor thuis

Lieve gasten,

Ook bij ons zij de deuren, zo lang het nodig is, helaas weer gesloten. De gezondheid van onze gasten en personeel staat voorop.

Het afhalen en laten bezorgen van onze heerlijke gerechten is wel mogelijk! Bestellen kan van woensdag t/m zaterdag tussen 12.00 uur en 18.30 uur en contactloos afhalen of laten bezorgen kan tussen 17.00 uur en 20.00 uur.

Bestel via 0348-508912 of [email protected]

(telefonisch zijn wij van woensdag tot en met zaterdag tussen 12.00 uur en 20.00 uur bereikbaar). Liever bestellen via WhatsApp? Stuur ons dan een berichtje via 06-1398 2067.

We zien jullie bestellingen graag tegemoet, in deze tijd kunnen wij uw steun natuurlijk goed gebruiken.

We hopen jullie zo snel mogelijk weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Liefs, team Plein 7

 

O ja, u kunt ons ook helpen door alvast een cadeaubon te kopen. Ook deze zijn te bestellen en af te halen tussen 12.00 uur en 20.00 uur.