IMPRESSIE

“We hebben het ontzettend naar ons zin gehad bij Plein 7. Jullie collega’s hebben ons die dag goed geholpen en met ons meegedacht, complimenten daarvoor!”
“Ik heb alleen maar lovende woorden vernomen van de familie. Dus ik kan alleen maar zeggen dat het prima is verlopen. Nogmaals bedankt voor de goede service!”
“Wij willen jullie nogmaals bedanken voor een top feest! Wij hebben enorm genoten en zijn zeer tevreden.”
“We hebben een hele fijne avond gehad. De ambiance was goed en er waren veel complimenten over het diner. Helemaal geslaagd dus!”
“We hebben genoten en een fantastische dag gehad. Een beter begin van onze dag, met de lunch bij jullie, hadden we niet kunnen bedenken."
"Wat was het goed verzorgd, top geregeld en een super ontvangst. Het was echt te gek. Ontzettend bedankt voor de goede zorgen en heerlijk verzorgde lunch.”
Previous
Next

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Als aller eerste het chef’s menu in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

© 2020 - plein7woerden.nl Ontwerp & Realisatie: Bart Oosterveer

Lieve gasten,

We zijn blij dat we jullie weer in ons Grand Café, op ons terras en in onze zalen mogen ontvangen. Natuurlijk volgen wij alle richtlijnen van overheid en RIVM strikt op. Ook de inrichting hebben wij hier volledig op aangepast. We verzoeken jullie de algemene richtlijnen ook te volgen en thuis te blijven bij verkoudheids- of griepklachten.

Reserveren
Voorlopig hebben we iets minder zitplekken dus reserveer alvast een tafeltje! Klik hier om een tafeltje te reserveren.

Reserveren voor ons terras is niet nodig.

Privé diner
Liever in een aparte ruimte dineren? Onze sfeervolle ruimtes zijn uitermate geschikt voor een gezellig privé diner.

Vergaderen en overige bijeenkomsten
Ook in onze zalen mogen we weer maximaal 30 personen per zaal ontvangen. Vragen of reserveren? Neem dan contact met ons op via 0348-508912 of [email protected].gelijk!

Graag tot ziens!

Liefs,
Team Plein 7