Plein 7 breidt uit met Grand Salon

Per 1 januari 2018 heeft Grand café Plein 7 haar ruimtes uitgebreid met ‘De Grand Salon’ (bekend als de grote zaal Concordia). Na een verbouwing van enkele weken is de Grand Salon vandaag heropend!

Plein 7 is sinds mei 2015 gevestigd aan het Kerkplein, midden in het centrum van Woerden. Plein 7 is inmiddels met name bekend als gezellig grand café. Op de 1e verdieping, boven het grand café, zijn daarnaast ook 3 unieke zalen voor vergaderingen, recepties, feesten en privé diners. Plein 7 breidt haar activiteiten nu uit met de nieuwe Grand Salon.

Eigenaar Gerben Groenendijk van Grand Café Plein 7 is ontzettend trots op de uitbreiding. Gerben: “We merken dat er veel vraag is naar ruimtes om grote groepen gasten te kunnen ontvangen voor feestavonden, partijen en bruiloften. Om in die behoefte te voorzien was het voor ons een logische stap om de grote zaal van Concordia, die we al regelmatig gebruikten voor grote gezelschappen, erbij te betrekken.”

De ruimte is volledig in een nieuw jasje gestoken. Er is een prachtige nieuwe bar geplaatst, alles geschilderd in warme, frisse kleuren en het interieur compleet vernieuwd. De ruimte heeft ook een nieuwe naam gekregen; ‘Grand Salon’. Gerben: “Grand Salon betekent letterlijk ‘grote woonkamer’ en staat daarom perfect voor de huiselijke, laagdrempelige en warme sfeer die we met Plein 7 graag uitstralen.”

Naast feesten & partijen wil Plein 7 zich met de Grand Salon ook meer richten op de zakelijke markt. De grote ruimte is zeer geschikt voor vergaderingen of congressen met grote gezelschappen en ideaal in combinatie met het grand café en/of de kleinere vergaderruimtes die Plein 7 al heeft.

VAKANTIE

 

Vanaf 25 juli zijn we een weekje gesloten. Vanaf dinsdag 2 augustus staan we weer voor jullie klaar. Heel graag tot dan.

Fijne vakantie!